Ασφάλεια δεδομένων - Autochaniotakis

Δημιουργία λογαριασμού

  Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, θα χρειαστεί να καταχωρήσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποστέλλονται τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση κλπ.

  Η διαδικασία εγγραφής γίνεται μονάχα μια φορά. Κάθε φορά που θα συνδέεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα χρειάζονται μονάχα το όνομα χρήστη (username) σας και ο κωδικός σας (password).

  Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί εγγράφως από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

Ασφάλεια

  Το “www.autochaniotakis.gr” έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προφυλάξει από κακόβουλη ή μη εγκεκριμένη χρήση, παραποίηση ή απώλεια τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που βρίσκονται στη δικαιοδοσία του. 

  Οποτεδήποτε υπάρχει από μεριά σας αποστολή στοιχείων σας, όπως κατά την δημιουργία ή αλλαγή του λογαριασμού σας ή προχωράτε σε καταχώρηση κάποιας παραγγελίας, ακολουθείται το πρωτόκολλο SSL με κρυπτογράφηση 128 bit.

  Αν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του “www.autochaniotakis.gr” αναλαμβάνετε την ευθύνη για να διατηρήσετε απόρρητα τα προσωπικά σας στοιχεία όπως το όνομα χρήστη (username), τον κωδικό πρόσβασης (password) καθώς και την πρόσβαση στον υπολογιστή σας.

Επιλογές Χρηστών

  Σαν χρήστες έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία σας, να προσθέσετε διαφορετικές διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης των προϊόντων σας και φυσικά το δικαίωμα της επιλογής διαγραφής από τα αρχεία μας.

  Το “www.autochaniotakis.gr” δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄αυτόν.

Δωσιδικία και εφαρμοστέο δίκαιο

  Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος “www.autochaniotakis.gr” της εταιρείας “ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ”, ή τις επισυναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια Ηρακλείου Κρήτης.

Αποδοχή όρων

  Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα με τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του e-shop “www.autochaniotakis.gr” της εταιρείας “ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ”, έχουν διαβασθεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής. 

Θα μας βρείτε:

Χριστομιχάλη Ξυλούρη 97, Ηράκλειο

Τ.Κ.: 713 04, Κρήτη

Τηλ.: +30 2810 310 504, +30 6951823091

email: email

Χανιά,Ρέθυμνο,Ηράκλειο,Αγ.Νικόλαος,Σητεία Μπαταρίες & Λιπαντικά Αυτοκινήτων & Μοτό