Τρόποι Παραλαβής - Autochaniotakis
Τηλ. Παραγγελιών: 2810 310504

Κιν: 6951 823091

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από οποιοδήποτε κατάστημα της “Autochaniotakis”. Όταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε τηλεφωνικώς από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών του τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα, εφόσον είναι διαθέσιμη.

Σε περίπτωση πληρωμής με είσπραξη μετρητών ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας στο κατάστημα, η παραγγελία σας ακυρώνεται εάν δεν παραληφθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Αποστολή με Courier

Όλες οι αποστολές γίνονται με τη City Courier. Το ελάχιστο κόστος μεταφοράς είναι 2,48 ευρώ για έως 2 κιλά για κάθε συν κιλό είναι επιπλέον 1 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος μεταφοράς του προϊόντος, που θέλετε να σας αποσταλεί από τη καρτέλα του. Το κόστος αυτό ισχύει ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές με τη προϋπόθεση πληρωμής με αντικαταβολή (το κόστος αντικαταβολής είναι 1,75 ευρώ).

*Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή και χρήσης τρόπου πληρωμής εκτός αντικαταβολής, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση μεταφοράς, από την αναγραφόμενη στη καρτέλα του προϊόντος. Στη περίπτωση αυτή, μπορείτε να ενημερωθείτε για την αξία της μεταφοράς από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της “AutoChaniotakis”.

* Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή, η “AutoChaniotakis” προτείνει πληρωμή με αντικαταβολή έτσι ώστε το κόστος μεταφοράς να είναι το αναγραφόμενο στη καρτέλα του προϊόντος και όχι μεγαλύτερο! 

Σε περίπτωση πληρωμής με οποιοδήποτε τρόπο εκτός αντικαταβολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για να ενημερωθείτε αν η διεύθυνση αποστολής, που επιλέξατε ανήκει στους δυσπρόσιτους προορισμούς ή όχι.

Σε πόσες ημέρες παραδίδεται μια αποστολή;

Η αναμενόμενη ημέρα παράδοσης μιας αποστολής είναι η επόμενη εργάσιμη από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας, εφόσον αυτή τοποθετηθεί έως τις 17:00. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή νησιώτικους προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 24 ή 48 ώρες. 

Με Πρακτορείο Μεταφορών (φορτηγών)

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία της “AutoChaniotakis”  ή με πρακτορείο μεταφορών της αρεσκείας σας. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου και την ημέρα αποστολής-παράδοσης. Eλάχιστο κόστος μεταφοράς 5€ για την Κρήτη με την μεταφορική "Στεφανάκης" και 6€ για την υπόλοιπη Ελλάδα με τη μεταφορική "ΜΕΤΜΠΑ".

Θα μας βρείτε:

Χριστομιχάλη Ξυλούρη 97, Ηράκλειο

Τ.Κ.: 713 04, Κρήτη

Τηλ.: +30 2810 310 504, +30 6951823091

email: email

Μπαταρίες & Λιπαντικά Αυτοκινήτων & Μοτό