Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και αφού έχει ενημερώσει την εταιρεία μας αποστέλλοντας το σχετικό έντυπο δήλωσης επιστροφής-υπαναχώρησης (για το σχετικό έντυπο δήλωσης επιστροφής-υπαναχώρησης, πατήστε εδώ).

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παραλαβή του, ή ευθυνόμαστε εμείς για κάποιο λάθος, τότε τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν την εταιρεία μας (απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή με ΕΛΤΑ courier). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ενημερωθούμε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Εφόσον το προϊόν διαπιστωθεί ότι χρήζει αντικατάστασης, θα αποσταλεί καινούριο και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν την εταιρεία μας. Εάν το προϊόν διαπιστωθεί έπειτα από τη διαδικασία service της “AutoChaniotakis” μη ελαττωματικό, ή η βλάβη του δε συμπεριλαμβάνεται στους όρους εγγύησης, τότε το προϊόν θα επιστραφεί στον πελάτη με δικά του έξοδα αποστολής.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω τηλεφώνου στο 2810 310504. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Θα μας βρείτε:

Χριστομιχάλη Ξυλούρη 97, Ηράκλειο
Τ.Κ.: 713 04, Κρήτη

Τηλ.: +30 2810 310 504, +30 6951823091

email: email

Μπαταρίες & Λιπαντικά Αυτοκινήτων & Μοτό